Forum Coffey Matthew Strona Główna Coffey Matthew
Matthew Coffey

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Grupy na Facebooku: Jak osiągnęliśmy 700% wzrost ruchu bez l

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Coffey Matthew Strona Główna -> inbrugpurppa
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rabia963

PostWysłany: Sro Gru 18, 2024 08:23    Temat postu: Grupy na Facebooku: Jak osiągnęliśmy 700% wzrost ruchu bez l Odpowiedz z cytatem

Współpracowaliśmy z Jakiem z Whistlerwashco.com – firmy produkującej mydło dla mężczyzn bez chemikaliów. Jake chciał wywołać trochę szumu wokół swojej kampanii przedpremierowej i rozbudować swoją listę e-mailową.

Kilka miesięcy wcześniej przeczytał post o kampanii przedpremierowej Harry’ego (męskie akcesoria do golenia), w której udało im się zbudować listę e-mailową liczącą 100 000 osób.

Odkryli, że duża część ich wzrostu wynikała z prostej, ale sprytnej listy oczekujących przedpremierowych, która zachęcała do dzielenia się i prowadziła do wirusowego wzrostu.

Wkrótce potem natknął się na @Maitreapp
Kupił widżet „Viral List” do skopiowania i wklejenia za 59 USD.

Zainstalował go na swojej stronie głównej w ciągu kilku minut i zaczął kierować ruch do swojej witryny.

Po 2-tygodniowej kampanii udało kup listę numerów telefonów mu się zebrać 36 000 e-maili przez

widget, ALE...
A teraz nadchodzi dobra część: z tych 36 000. Polecili SWOICH ZNAJOMYCH.

Wyobraź sobie, że współczynnik klikalności reklam na Facebooku wynosi 0,001 USD, byłbyś zachwycony!

Ale nie mówimy tu o zwykłym ruchu.

Mówimy o PRAWDZIWYCH KLIENTACH, którzy zostali poleceni przez ZNAJOMYCH.
Mówiłem, że nie żartuję.

Skomentuj poniżej lub na naszej stronie @Maitreapp
W sumie były dwa linki do strony na Facebooku. I oczywiście żadnego wychodzącego.

Nie mamy strony na Facebooku!
Prawie zrezygnowałem z tego pomysłu z tego powodu, ponieważ myślałem, że straci on całą wiarygodność i ludzie nie będą klikać po wejściu na naszą stronę na Facebooku.

Postanowiłem to zrobić, stworzyłem stronę i zrobiłem kilka rzeczy, które sprawią, że strona będzie wyglądać dobrze. Jednym ze sposobów było wypełnienie go postami z naszego bloga (kto i tak czyta datę i godzinę „postu na Facebooku”)
Reklama

Wysłany: Sro Gru 18, 2024 08:23    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Coffey Matthew Strona Główna -> inbrugpurppa Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: